zaterdag 31 maart 2012

Drie lootjes

Hallo

Afgelopen week helaas niet kunnen scrappen door een vervelende griep die nog niet helemaal over. Maar vorig weekend had ik nog wel drie lay outs gemaakt na aanleiding van verschillende opdrachten.


Spreekwoorden...kinderen aarden naar de ouders. Net als mij heeft Alyssia vaak wat als er leuke of belangrijke dingen op het programma staan. Drie dagen voor de schoolfoto viel ze flink met haar fietsje..en het was niet de eerste keer. Op de schoolfoto van de peuterspeelzaal staat ze ook met een blauw oog..de dag ervoor gevallen in de speeltuin..Ik bij deze lo ook een sketch gebruikt.spreekwoorden....pluk de dag. Elles was onze hond die tot haar vierde mishandeld is geweest. Helaas hebben we het er niet meer helemaal uitgekregen..toch genoot ze van elke dag bij ons te zijn.
spreekwoorden...vele handen maken licht werk

Een aantal jaren geleden waren we op vakantie in Epe en op het vakantiepark konden ze schatzoeken..helaas niets gevonden maar een lol hadden ze zeker...

Bedankt voor het kijken

3 opmerkingen:

 1. ik zag ze natuurlijk al,maar ze blijven leuk.
  Moet wel steeds slikken als ik het verhaal van je hond lees.Onze buldog werd ook zwaar mishandeld om daarna in het bos gedumpt te worden voor ze bij ons terecht kwam.En mijn vorig jaar overleden hondje kwam uit oorlogsgebied.Je merkt het inderdaad aan die beestjes,maar de liefde die ze je geven is zooo groot

  groetjes,Marika

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Marika.
   Ja het blijft zielig we hebben nog een hond gehad die hadden we uit het asiel gehaald toen hij bijna 5 was en dat was net ons kind maar ook die was mishandeld geweest maar die hebben we in de dik 10 jaar nog heel veel kunnen leren en liefde kunnen geven. Bij Elles was het moeilijker en zij plaste ook zomaar en bleef er dan in liggen heel zielig.

   Het is niet te geloven dat mensen hun dieren zo mishandelen en dan ook nog dumpen in het bos..en hondje uit het oorlogsgebied,pff zwaar Marika maar fijn dat ze zo goed leven bij jullie hebben en hadden.

   Groetjes

   Verwijderen
 2. Ze zijn heel erg leuk, zoiets heb ik nou ook altijd als er wat leuks gaat gebeuren heb ik bijna altijd wat.

  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen