zaterdag 31 maart 2012

Drie lootjes

Hallo

Afgelopen week helaas niet kunnen scrappen door een vervelende griep die nog niet helemaal over. Maar vorig weekend had ik nog wel drie lay outs gemaakt na aanleiding van verschillende opdrachten.


Spreekwoorden...kinderen aarden naar de ouders. Net als mij heeft Alyssia vaak wat als er leuke of belangrijke dingen op het programma staan. Drie dagen voor de schoolfoto viel ze flink met haar fietsje..en het was niet de eerste keer. Op de schoolfoto van de peuterspeelzaal staat ze ook met een blauw oog..de dag ervoor gevallen in de speeltuin..Ik bij deze lo ook een sketch gebruikt.



spreekwoorden....pluk de dag. Elles was onze hond die tot haar vierde mishandeld is geweest. Helaas hebben we het er niet meer helemaal uitgekregen..toch genoot ze van elke dag bij ons te zijn.




spreekwoorden...vele handen maken licht werk

Een aantal jaren geleden waren we op vakantie in Epe en op het vakantiepark konden ze schatzoeken..helaas niets gevonden maar een lol hadden ze zeker...

Bedankt voor het kijken

donderdag 22 maart 2012

BaBy Rayvano

Deze lo heb ik gemaakt na aanleiding van een opdracht van een forum waar ik graag kom.

De opdracht was:

1 cardstock
1 vel design papier enkelzijdig
1 stuk kant van minimaal 30 cm
1 doily /taartrondje of heb je die niet een cirkel stansvorm, formaat naar eigen keuze maar groter dan 8x8 cm
( ga je hem zelf maken dan gebruik je een NIEUW stuk design papier of karton.. je haalt je doily/cirkel niet uit de 1 cardstock of 1 design papier)
1 knoopje
1 bradje
1 vlinder,, gestanst van een nieuw stukje cardstock, of gestempeld op een nieuw stukje cardstock..of getekend op een nieuw stukje cardstock
1 foto
1 tag met journaling
1 lintje

En dit is het geworden

Opa Piet

Dit is de laatste foto van mijn biologische vader > Ik had nog een kit liggen van Basic Grey en dat paste precies bij de foto. De vlinder kwam ik bij toeval tegen en die past er precies bij ook natuurlijk omdat dit de laatste foto is.